Endless Ocean

In dit spel wordt een duiker gespeeld. Deze duiker leert duiken vanaf het beginpunt. Hierbij moet kennis over vissen, de zee en de materialen geleerd worden. Gaandeewg het spel zal er dieper en langer gedoken kunnen worden. Dit wordt gedaan door middel van het halen van missie. De speler leert de gevaren en de schoonheid van de oceaan kennen. Ook leert de speler veel verschillende beesten en planten te onderscheiden. Bovendien kun je een dolfijn trainen, vissen genezen en foto’s maken. Het spel is speelbaar voor spelers boven de 7 jaar en kan door 1 speler gespeeld worden. Met behulp van internet kan het met meer spelers gespeeld worden. Wel duurt het dan lang voordat het spel echt begint. Daarnaast zul je de oceaan en zeedieren erg leuk moeten vinden wil je het geduld kunnen opbrengen dat dit spel van je verlangt.
Door het genezen, het voeren en het maken foto’s van de verschillende dieren in de zee kan er meer informatie vrij gespeeld worden over de dieren. Dit is erg leerzaam (als je de tijd neemt om alles te lezen).
Er wordt in dit spel weinig bewogen en vooral gepraat en informatie gegeven. Het spel is daarom alleen aan te raden als de oceaan echt je hobby is.

Games

screenshot

Endless Ocean

1 speler
Vanaf 7 jaar
Moeilijkheidsgraad
Sociaal-Emotioneel
Fysiek
Cognitief